Rockit Afterparty in VERA - Rockit Festival

Rockit Afterparty in VERA

Rockit stopt niet na middernacht. Kom naar VERA voor de festival afterparty, met de Palestijnse ‘electric arabic dabke’ band 47Soul. Ervoor en erna draaien de vertrouwde gezichten van LOFT, dus je weet dat je goed zit (of liever danst) tussen 23:00 – en 03:00!

47soul السبعة و أربعين
Deze bijzondere band bestaat uit vier musici uit diverse Arabische regio’s, met één gedeelde Palestijnse achtergrond en één missie: om sociaal bevlogen en energieke, feestelijke dansmuziek te maken. Onlangs stonden ze nog op Lowlands en nu komen ze langs in VERA. En hoewel deze naam voor sommigen misschien onbekend is, heeft de inmiddels in London gevestigde band met hun eerste single “Intro to Shamstep” met meer dan 4 miljoen views op YouTube bewezen mee te doen in de scene.

Bovenop melodieën die eeuwenlang door de Arabische wereld weergalmen, combineert 47Soul de volksdans van de Levant, de dabke, en de onweerstaanbare Iraakse Choubi-ritmes met moderne westerse rock en elektronica. Hun teksten, in gemengd Arabisch en Engels, roepen om feest en vrijheid en de strijd voor gelijkheid. Elke show eindigt in een meedogenloos dans- en trance feest waarbij je niet stil kunt blijven staan. Dit belooft een unieke avond te worden van een extreem hoog energieniveau!

LOFT Residents
Al bijna vier jaar blazen de boys van de tweewekelijkse LOFT feesten hier de zaal omver met de allerbeste Funk, Soul, Hip-Hop en de wereld aan niet-Westerse muziek. Altijd origineel en verrassend, maar vooral dansbaar.
Vanuit Pushin Wood, Black Dynamite en Duke Hugh zal een aantal DJ’s, die na een lange dag draaien op Rockit nog het meeste energie heeft, in VERA het toetje verzorgen.

Tijdschema:
23:00 – 00:30 LOFT DJ’s
00:30 – 01:30 Live: 47Soul
01:30 – 03:00 LOFT DJ’s