Sterrenkok Steven Klein Nijenhuis van Onder de Linden naar Rockit! - Rockit Festival

Sterrenkok Steven Klein Nijenhuis van Onder de Linden naar Rockit!

Naast een uitbundige line-up zet Rockit nu ook hoog in op het gebied van horeca. Zo kun je als bezoeker voorafgaand aan en tijdens het muzikale programma genieten van een sterrenlunch of diner van chef-kok Steven Klein Nijenhuis van restaurant Onder de Linden in Aduard. De organisatie van Rockit vindt het foodconcept namelijk een belangrijk onderdeel van een succesvolle festivalprogrammering. Voor late lunch (vanaf 14.00 uur) en diner kun je tijdens het festival, vrij inlopen en aldaar afrekenen.

 

Lunch en diner door chef-kok Onder de Linden

Steven Klein Nijenhuis, eigenaar en chef-kok van Onder de Linden, verrast je als bezoekervan Rockit met een sterrenlunch en diner op niveau. Het werk van Klein Nijenhuis werd in 2013 bekroond met een Michelinster, destijds vanuit Restaurant in de Molen in Onderdendam en sinds 2016 in Aduard bij Onder de Linden. De keuken kenmerkt zich door een veelheid aan invloeden. Er wordt gewerkt met de mooiste

Hollandse producten, gecombineerd met de kruiden en bereidingen uit het Verre Oosten.

Food line-up onderdeel van de programmering

Food is hip en speelt op festivals steeds vaker een hoofdrol. Naast de sterrenlunch- en diner kun je flaneren door de Aziatische food-straat met authentiek Indonesisch en trendy Thais eten, je dorst lessen bij de wijn- en champagne of bier-bar en genieten van andere culinaire verrassingen.

Sterrenlunch Onder de Linden
Zaterdag 11 november | 14:00 uur

Reserveren en meer info De Oosterpoort
Prijs lunch: € 45,- (excl. transactiekosten 1,- per bestelling bij een e-ticket)